submenu

Ontmoet - Bijt in je vrije tijd

Nederlands oefenen in je vrije tijd

 

Wil je op een plezierige manier je Nederlands oefenen in je vrije tijd? Kook of knutsel je graag? Wil je liever sporten of gewoon praten? Of leer je graag iets nieuws? Je kiest zelf uit onze activiteiten.

Vzw ‘de Rand’ organiseert Bijt in je vrije tijd in de gemeenten in de Vlaamse Rand, met hulp van het Agentschap Integratie en Inburgering en de gemeenten die participeren.

Is Nederlands niet je moedertaal en wil je meedoen met activiteiten van Bijt in je vrije tijd? Je kan inschrijven en informatie vragen bij de organisator van de activiteit. Meer informatie staat in de Bijt-brochure.

Van oktober tot en met december 2016 zijn er Bijt-activiteiten in Beersel, Dilbeek, Grimbergen, Kraainem, Linkebeek, Overijse, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Tervuren, Vilvoorde, Wemmel en Wezembeek-Oppem.

Meer informatie? info@bijtinjevrijetijd.be

 

Copyright foto's: David Legrève

Robinson Crusoe - Familiefilm

Papegaai Dinsdag woont met een groepje dierenvrienden op een eiland, maar hij wil de rest van de wereld ontdekken. Na een woeste storm spoelt een vreemd wezen aan op het strand…
vliegicoon
de kam
02 nov
15.00 uur

Cuisine Mundial - De wereldkeuken op één plek

Kook je graag of wil je kennismaken met gerechten uit de hele wereld? Kom op 30 november 2016 naar GC de Kam. Samen toveren we culinaire klassiekers. Het hoofdgerecht wordt de avond zelf klaargemaakt. Wil je zelf graag een gerecht voorstellen? Laat het ons zeker weten.
de kam
30 nov
19.00 uur

Ay Ramon! - Familiefilm

Sinterklaas vaart met de stoomboot van Spanje naar Antwerpen. Zijn trouwe knecht Ramon Iglesisas reist over het land met het paard van Sinterklaas…
vliegicoon
de kam
07 dec
15.00 uur