submenu

Ontmoet - Op het podium

Romeo & Julia

Romeo en Julia zijn verliefd. Hun families haten elkaar. Romeo kiest voor Julia. Julia kiest voor Romeo. En nu?

'Romeo en Julia' is het mooiste verhaal over de liefde. In 2006 creëerde Fast Forward een theatervoorstelling van ‘Romeo en Julia’ in gemakkelijk Nederlands. Het was een groot succes. Veel mensen willen ‘Romeo en Julia’ graag weer op het podium.

Ken je veel of weinig Nederlands? Ben je jong of oud? Dat is niet belangrijk! Deze voorstelling is voor iedereen. Peter Schoenaerts schreef de tekst. Dirk Van Vaerenbergh is de regisseur.

GC de Bosuil, woensdag 13/02/2019, 20.30 uur (première)
GC de Kam, maandag 18/03/2019, 20.00 uur
GC de Boesdaalhoeve, dinsdag 19/03/2019, 20.30 uur
GC de Zandloper, dinsdag 26/03/2019, 20.00 uur

www.theaterAZ.be

Ken je veel of weinig Nederlands? Ben je jong of oud? Dat is niet belangrijk, want deze voorstellingen zijn leuk voor iedereen die (een beetje) Nederlands verstaat!

Alle voorstellingen zijn geschikt voor een breed publiek en zijn begrijpelijk voor alle anderstaligen die min of meer niveau A1 van het Europees Referentiekader voor vreemde talen achter de rug hebben.

Zing mee met de Bonki's

Lennaert en de Bonski’s hebben een nieuwe voorstelling voor wie Nederlands leert! Ze zingen bekende en gemakkelijke Nederlandstalige songs. Iedereen kan ze live meezingen. De teksten worden geprojecteerd. Er zitten verrassende vertalingen in de voorstelling en de Bonski’s zingen ook een paar eigen nummers.

Het wordt een fantastische show – in echte Bonski-traditie – en puur amusement in het Nederlands.

Bij 5 liedjes zijn er gratis oefeningen. De leraars kunnen die oefeningen in de klas maken met de cursisten. De ideale voorbereiding op de voorstelling!

Artiesten: Lennaert Maes (Singing en gitar), Andrei Bonski (mandoline, violin, accordionen and keyboard), Kriss CC Bonski (bass, percussion, keyboard and tuba).

GC de Boesdaalhoeve, donderdag 15/11/2018, 20.30 uur

www.bonski.be

Theater van A tot Z - Gelukkig zijn – meezingsessie

Zing je graag? Dan zijn de zangsessies van ‘Gelukkig zijn’ iets voor jou! Onder leiding van zanger Lennaert Maes en pianist Hans Primusz organiseren wij opnieuw een meezingfeest met Nederlandstalige liedjes. Je hoeft geen groot zanger te zijn: plezier maken staat voorop.
de zandloper
16 okt
20.00 uur

Lennaert & de Bonski's - Zing mee met de Bonski's

Lennaert en de Bonski’s ont un nouveau spectacle pour ceux qui apprennent le néerlandais! Ils chantent des chansons connues et faciles en néerlandais. Tout le monde peut les chanter en chœur. Les textes sont projetés.
de boesdaalhoeve
15 nov
20.00 uur

Theater van A tot Z - Romeo en Julia

Romeo en Julia zijn verliefd. Hun families haten elkaar. Romeo kiest voor Julia. Julia kiest voor Romeo. En nu? Een voorstelling, speciaal voor anderstaligen die Nederlands leren.
de kam
18 mrt
20.00 uur

Theater van A tot Z - Romeo en Julia

'Romeo en Julia' is het mooiste verhaal over de liefde. In 2006 creëerde Fast Forward een theatervoorstelling van ‘Romeo en Julia’ in gemakkelijk Nederlands. Het was een groot succes. Veel mensen willen ‘Romeo en Julia’ graag weer op het podium.
de boesdaalhoeve
19 mrt
20.00 uur

Theater van A tot Z - Romeo & Julia

Romeo en Julia zijn verliefd. Hun families haten elkaar. Romeo kiest voor Julia. Julia kiest voor Romeo. En nu? 'Romeo en Julia' is het mooiste verhaal over de liefde. In 2006 creëerde Fast Forward een theatervoorstelling van ‘Romeo en Julia’ in gemakkelijk Nederlands. Het was een groot succes. V
de zandloper
26 mrt
20.00 uur