submenu

Ezelsoor (6-12 jaar) - Gratis boekenkaftdag
de boesdaalhoeve

Inschrijven kan vanaf maandag 22/06/2020

Koop geen kaftpapier en zak met je schriften en boeken af naar de Boesdaalhoeve.

Kies bij aankomst 5 vellen (gratis) kaftpapier. Vrijwilligers zetten je op weg en helpen je mee kaften. Verkies je een uniek gekaft boek? Loop dan langs bij één van onze illustratoren.

Dit jaar steekt Ezelsoor in een ander jasje. Om zoveel mogelijk op social distancing te kunnen inzetten, gaat Ezelsoor dit jaar door op 2 data. Hierdoor kunnen we de deelnemers spreiden in bubbels van 20 kinderen die we - samen met hun ouders - per 30 minuten binnen laten. Vooraf inschrijven is dit jaar verplicht.

SCHRIJF JE HIER IN !

Kies via de link hieronder jouw gewenste dag. Vul het formulier in, duid het tijdstip aan waarop je komt kaften en geef ook aan of je een knutselpakket wenst.

* Ik schrijf mij in voor Ezelsoor op woensdag 2/09/2020

* Ik schrijf mij in voor Ezelsoor op vrijdag 4/09/2020

Aan de infostand kom je meer te weten over vrijetijdsactiviteiten voor kinderen. Je kan tickets kopen voor (familie)voorstellingen en inschrijven voor workshops en stages. Daarnaast voorzien we ook een bar en animatie.

KWALITATIEF KAFTPAPIER

Normaal maken de leerlingen van het Onze-Lieve-Vrouwinstituut (secundair) een ontwerp in de klas en kunnen leerlingen uit de lagere scholen van Rode stemmen voor hun favoriet. Maar in tijden van corona, met online lessen, zochten we een creatieve oplossing. Zo konden alle kinderen tussen 6 en 14 jaar die ‘in hun kot’ zin hadden hun zelfontworpen kaftpapier insturen. Tijdens een onlinestemming, waaraan 319 mensen deelnamen, werd uit 16 mooie tekeningen het ontwerp van Lancelot Gilliot gekozen. Hij zit in het eerste middelbaar van het Onze-Lieve-Vrouwinstituut in Sint-Genesius-Rode. Proficiat, Lancelot! Van zijn ontwerp maken we nu kwalitatief kaftpapier, waarmee je je boeken kan kaften.

WIJ ZOEKEN GEMOTIVEERDE KAFTERS

We zoeken die dag vrijwillige kafters om ouders die nog nooit hebben gekaft, te helpen. Ook ouders met meerdere kinderen kunnen vaak een helpende hand gebruiken. Wil jij één of twee uurtjes helpen? Mail of bel dan naar nele.dherde@derand.be – 02 381 14 51.

Meer info:

www.ezelsoor.info

datum

  • nieuw
  • nieuw

praktisch

vliegicoon

genre

Ezelsoor, Familie

adres

GC de Boesdaalhoeve
Toekomstlaan 32 B
1640 Sint-Genesius-Rode

prijs

  • -12: gratis
  • Ouder: gratis
Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.

albums

Ezelsoor 2017
Ezelsoor 2018 - Gratis Boekenkaftdag
Ezelsoor 2019 - Gratis boekenkaftdag