submenu

Ensor-strijkkwartet - Wien bleibt Wien – aperitiefconcert
de lijsterbes

Een ochtend in een Weens Wonderland

Als januari bijna gedaan is, organiseert GC de Lijsterbes een feestelijk concert voor Nieuwjaar met Weense walsmuziek. Je kan dromen van de legendarische prinses Sissi en van een banket of een balzaal voor chique mensen in het kasteel van Schönbrunn. In de Lijsterbes krijg je de moderne versie.

Ben je een hobbykok? Breng je favoriete brunchgerecht mee. Zo maken we een lekker en divers ontbijtbuffet. Iedereen kan proeven van de gerechten. Er zijn activiteiten voor jong en oud, bijvoorbeeld een workshop van Danssport Vlaanderen. Je kan de Weense wals leren dansen!

Na het eten luister je naar het Ensor-strijkkwartet. Zij spelen muziek uit het oeuvre van componisten uit Oostenrijk: Franz Schubert, Johann Strauss en Joseph Lanner. Vind je klassieke muziek saai? Nee hoor! Het Ensor-strijkkwartet brengt voor Wien bleibt Wien zelfs de bekende zangeres Anne Cambier mee.

Veel enthousiaste mensen werken mee aan deze fijne zondag: het Davidsfonds, OCMW, Café Combinne … Tijs De Geyndt (centrumverantwoordelijke GC de Lijsterbes): ‘Eten en muziek zijn universeel. Deze dag is ideaal om mensen uit Kraainem samen te brengen. Bak je graag een brood of maak jij de beste omelet, hummus …? Laat iedereen dan proeven! Je wil er deze zondag écht bij zijn.’

 

Ontbijtbuffet om 9 uur & om 10.45 uur

Concert Ensor-strijkkwartet om 11 uur

GC de Lijsterbes

Tickets (incl. ontbijt): 16 euro (kassa), 14 euro (voorverkoop), 12 euro (abonnement), 10 euro (student)

 

Ons publiek kan (ENKEL) op de avonden van onze voorstellingen haar auto kwijt op de parkeerplaats van de St Anthony’s parochie. De hekken van de parking gaan automatisch op en en toe en blijven open tot 24 uur. Kan je je auto onverwacht toch niet op tijd ophalen, dan kan je dat de volgende dag doen. Wij danken de St Anthony’s parochie van harte!

tickets

praktisch

genre

Muziek

locatie

GC de Lijsterbes
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

tarieven

  • student: 10 euro
  • kassa: 16 euro
  • vvk: 14 euro