submenu

Alles in beweging - Familiedag
de lijsterbes

Kan jij niet stil blijven zitten? Dan is onze familiedag ‘Alles in beweging’ het ideale moment om je in GC de Lijsterbes helemaal te laten gaan.

Doe mee met onze workshops en animatie en je kan rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! Vergeet natuurlijk je mama en papa niet mee te brengen, want deze dag is voor de hele familie.

Reserveer tijdig je tickets!
LET OP: Inschrijvingen voor de workshops zijn pas geldig na betaling en het invullen van dit formulier!

Wat is er allemaal te doen?

Tijdens de workshop De Rode Aarde laten kinderen samen een nieuwe planeet tot leven komen volledig uit klei.

In het Doolhofkasteel kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan. Zijn ze prinsen, prinsessen, koninginnen of koningen? Alles is mogelijk in de verbeelding van een kind. Misschien zijn ze wel de draak.

Team Boenga Boenga komt hun nieuwe uitvinding presenteren. Ze hebben een echt broodsmeermachine uitgevonden. Kom jij deze mee testen?

Elke uur start er een dansworkshop van Sol vzw. We gaan Rollebollen, De rek gaat erin en we gaan tekendansen. Voor elke dansworkshop is er plaats voor 10 kinderen met telkens 1 ouder. Geniet van een prachtig ouder- kind moment. Schrijf je hiervoor zeker op voorhand al in om je plek te verzekeren.

Wie aait er nu niet graag eens een schattig geitje of geeft wat eten aan een tof kippetje. De Boerderijbende op wielen neemt al hun dierenvriendjes mee om samen te spelen. We hebben een echte kinderboerderij in de Lijsterbes tijdens de familiedag.

Je kan natuurlijk ook al je energie kwijt op ons springkasteel en daarna even uitrusten op het gezellige terras met een fris drankje. Laat die zon maar schijnen op 22 april.

Meer info over de workshop en activiteiten vind je via deze links:

https://www.huisalma.be/programma/de-rode-aarde/

https://www.devanhut.be/#/doolhofkasteel/

https://www.facebook.com/teamboengaboenga/videos/685304234916474/

https://www.solvzw.be/workshops

http://www.boerderijbendeopwielen.be/

Eén begeleidende volwassene gratis per gezin.
Mail ons voor de familiekorting vanaf 4 betalende tickets.

tickets

praktisch

vliegicoon

genre

Familie

locatie

GC de Lijsterbes
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

tarieven

  • kassa: 10 euro
  • vvk: 8 euro