submenu

Ensemble Leporello - Miss Wifi en Koebrev
de boesdaalhoeve

Vandaag kan je het laboratorium van Miss Wifi bezoeken. Zij is de directrice van een instituut. Ze doet experimenten. Wij mogen kijken naar de testen en experimenten met de 4 elementen: aarde, water, vuur en lucht. Miss Wifi wil de 1e vrouw zijn die naar de maan reist. Daarom doet ze de experimenten. Maar Miss Wifi is kleurenblind, en dat is een probleem. Wie geen kleuren ziet, kan geen kosmonaut worden. Assistent Koebrev heeft een idee …

Duur voorstelling: 50 minuten (zonder pauze)

Het wordt een familiedag voor kinderen van 4 tot 9 jaar en hun nieuwsgierige ouders. Kom na de voorstelling zélf zo veel als je wil experimenteren in het laboratorium van de Boesdaalhoeve.


WORKSHOPS
na iedere voorstelling

Creatief met beton
Ga aan de slag met hobbybeton en lege brikverpakkingen en creëer je persoonlijke theelichthouder! Wie wil kan ‘m personaliseren met leuke stickertjes.Zenuwspel


Robotica

Knutsel je eigen robot en test ‘m meteen uit.

    


Alles kaput-labo

Tijdens dit onderzoeksatelier krijg je de kans om klein electroafval uiteen te halen. Vind jij een nog werkende motor? Een deeltje dat licht geeft? Met de schatten die we vinden, maken we iets nieuws!

    


Ontdek de dronewereld

Via ludieke opdrachten kom je meer te weten over drones: een winderige ervaring waar zelfs de allerkleinsten van kunnen genieten! De grootsten krijgen tijdens deze workshop de kans om zelf een drone te besturen.


Ga aan de slag in het fotoatelier

Op de foto als echte chemicus in een laboratorium? Of sta je liever op de foto met jouw eigen tekening als achtergrond? Alles kan vandaag! Én je gaat naar huis met je foto op echt fotopapier.

    

BAR & CATERING DOOR GEZINSBOND RODE
doorlopend vanaf 10u15
Croque Monsieur uit het vuistje

datum

praktisch

vliegicoon

genre

Familie

adres

GC de Boesdaalhoeve - Grote Schuur
Toekomstlaan 32B
1640 Sint-Genesius-Rode

prijs

  • Basistarief: 9 euro
  • Mini-abonnement 2018-2019 tot -5%: 8,55 euro
  • gezinsbond: 8 euro
  • Midi-abonnement 2018-2019 tot -15%: 7,65 euro
  • Maxi-abonnement 2018-2019 tot -25%: 6,75 euro