submenu

Gratis speel- en beleefdag - Jeugdactiedag XL (6-14 jaar)
de zandloper

Kom op 20 oktober naar de Zandloper en beleef een bruisende namiddag! Vanaf 14 uur kan je er spelen, ontdekken en beleven, en dat helemaal gratis. Wij zorgen voor tal van workshops en randanimatie.

Action weaving
Een spin maakt een prachtig web, maar daarin is ze niet alleen! Met zijn allen maken we een enorm web van allerlei gekleurde, gerecycleerde touwen. Waar de een eindigt, begint de ander. Knopen en knobbelen tot er een heus kunstwerk ontstaat.

Cheese and shoot
Er altijd van gedroomd om een filmdiva te zijn? Ga nu poseren en showen in vijf verschillende installaties. Verdwalen in een confettistorm, met 15 griezels samen op de foto of toebijten als vampier, het kan allemaal!

Open piste
De circuspiste boordevol circusmateriaal ligt op jou te wachten! We rollen de rode piste uit en daarna kan je allerlei circustechnieken komen uitproberen.

Bijlwerpen
Bijlwerpen komt oorspronkelijk uit Scandinavië en wordt zelfs op professioneel niveau gedaan! Maar … wij gaan voor een moderne versie van bijlwerpen die 100 % veilig is, voor jong én oud. Deze nieuwe spelvorm heeft heel wat weg van vogelpik of darts.

Nerf battle
Laad de darts … Richt … Schiet! Probeer samen met jouw team je tegenstanders uit te schakelen.

3D-tekenen
Je leert werken met de superveilige ‘3Doodler Start’-3D-pen. In het begin is het waarschijnlijk even wennen, maar zodra je het onder de knie hebt, heb je al snel een leuk resultaat.

Nachtlamp 
Heb je altijd al je eigen nachtlampje willen maken? Dan is dit het ideale moment! 3D-printen, lijmpistool, figuurzaag. Klinken deze begrippen als muziek in de oren, kom dan zeker langs en ga zelf aan de slag.

VR-game: Beat Saber
Kom kennismaken met virtual reality. Tijdens een ritmisch zwaardgevecht kan je je VR-skills ontdekken!

Roborace
Robots en een doolhof … meer is er niet nodig. Werk als team samen om de weg te vinden en als eerste de finish te halen!

Minisegway
Minisegways combineren de fun van een hoverboard met de veiligheid van een segway. Ideaal, dachten wij! Krijg de basistechniek onder de knie en cruise rustig rond.

Bungeetrampoline
Dat spreekt voor zich, niet? Spring de longen uit je lijf, maak salto’s à volonté … kortom gegarandeerde pret!

Spa Savooi, beauty & relax
Tijdens deze heerlijk ontspannende workshop laten de Savooimadammen je op een ludieke manier kennismaken met het wellnessgebeuren. Je krijgt exclusieve aandacht, leert van alles bij en krijgt de tijd om te genieten. Na een analyse en reiniging van de huid maak je je eigen gezichtsmasker of smikkelmasker met lekkere ingrediënten uit de keuken. Badjas aan en genieten maar!

datum

praktisch

genre

Ontmoet, Familie

adres

GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • gratis: gratis