submenu

Compagnie RiZOTTO - Kok zegt kak (7+)
de zandloper

Restaurant Mirabella is gesloten. Wat is er gebeurd?

 

Mirabella is dood. Ze was ziek. Ze had kanker. Mirabella was 9 jaar en ze had pech. En nu is ze weg. Voor altijd. Haar papa, de Kok, kan het niet geloven. Wat moet hij doen? Hij weet het niet. Vroeger kookte hij in het restaurant. Nu niet meer. Hij is te triest. De Kok gaat naar de bergen. Hij zoekt rust en stilte …

 

Maar dat vindt Tante K niet OK. Zij speelt en zingt. Ze vraagt en zoekt, en ze vindt overal muziek. Wat doet dat met de Kok en zijn verdriet?

‘Kok zegt kak’ is een mooi verhaal over de liefde die wint.
 

Zowel ouder als kind koopt een tickets. Leden van de Gezinsbond krijgen 1 euro korting op de voorverkoop- en kassaprijs.
Reserveren enkel mogelijk via het onthaal.

Wat fijn dat je naar de Zandloper komt!

In en rond de Zandloper zijn er werkzaamheden, klik hier voor de laatste update van deze werken. We vragen je ook om rekening te houden met de huidige gezondheidsmaatregelen, deze vind je hier.

Om alles veilig te laten verlopen, kan je online tickets kopen tot 2 uur voor de voorstelling. Daarna zijn er tickets aan de kassa verkrijgbaar, als de voorstelling niet is uitverkocht.
 

datum

praktisch

vliegicoon

genre

Theater, Familie

adres

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • kassa: 9 euro
  • voorverkoop: 7 euro
  • abo 10: 6 euro
  • abo 6: 6 euro
Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.