submenu

Cultuur - Muziek

Filip Jordens - Hommage à Brel (seizoensopener)

In ‘Hommage à Brel’ brengt Filip Jordens een meesterlijke ode aan de grootmeester van het Franse chanson. Met veel liefde en respect voor Brels woorden en composities laat hij het publiek proeven van de ‘artiste sur scène’ die Brel was.
de boesdaalhoeve
21 sep
20.00 uur

Paul Rans Ensemble - Kerstconcert 'Wat zang, wat klang'

Luitspeler en zanger Paul Rans (ex-Rum) brengt samen met zijn muzikale vrienden een prachtig kerstconcert vol wonderlijk mooie oude kerstmuziek, doorweven met prachtige verhalen over de kerstbeleving door de eeuwen heen.
de zandloper
13 dec
20.00 uur

Tom Vanstiphout & Nina Babet - Soundcheck songs & backstage stories (try-out)

Deze avond met Tom Vanstiphout en Nina Babet heeft geen vaste, ingestudeerde formule. Het is een avontuurlijke tour door liedjes van giganten zoals Kate Bush, James Taylor, Joni Mitchell, Elton John, Fleetwood Mac en The Beatles. Deze twee gepassioneerde en getalenteerde muzikanten zijn jouw gids.
de boesdaalhoeve
10 jan
20.30 uur

Guy Swinnen & the ladies - The duet sessions

Met een vuistvol eigen klassiekers, aangevuld met gedurfde bewerkingen uit zijn lievelingsrepertoire deelt Swinnen het podium met de mooiste stemmen van Vlaanderen: Annelies Brosens, Eline De Munck, Chantal Kashala en Naomi Sijmons (Reena Riot). Vier vrouwen die het beste in hem naar boven halen.
de boesdaalhoeve
13 feb
20.30 uur

Duo Eolienne - Aperitiefconcert

Kurt Bertels (sax) en Daphne Vandemeulebroucke (harp) betreden nieuwe muzikale paden door composities op een verrassende manier nieuw leven in te blazen. Een programma gevuld met de ronde, warme tonen van een saxofoon en de zachte, parelende resonanties van een harp.
de zandloper
01 mrt
11.00 uur

Jean Bosco Safari, Ben Crabbé & band + special guest - Imagine no Lennon

Op 8 december 2020 viert John Lennon 40 jaar in ‘rock-‘n-roll heaven’. Tijd voor een tribute. Met ‘Give peace a chance’, ‘All you need is love’, ‘Revolution’, ‘Power to the people’ en alle andere hits van deze working class hero.
de boesdaalhoeve
29 apr
20.30 uur