submenu

Ontmoet

Zoek je een plaats om in het Nederlands te praten en andere mensen te leren kennen? Wil je op een plezierige manier je Nederlands oefenen in je vrije tijd? Ben je op zoek naar iemand met dezelfde interesses om je Nederlands mee te oefenen? Zoek je activiteiten om met je kinderen te doen, waar ook andere mama’s en papa’s zijn?

  Café Combinne
Zoek je een plaats om in het Nederlands te praten?
Bijt in je vrije tijd
Wil je op een plezierige manier je Nederlands oefenen in je vrije tijd?
Babycafé
Wil je andere mama’s uit de regio leren kennen?

Patati Patata
Ben je op zoek naar iemand met dezelfde interesses om je Nederlands te oefenen?

Ezelsoor
Kom met jouw (groot)ouders boeken en schriften kaften!

Kinderhoogdagen
Een cultuurfestival voor families met op het programma prikkelende theatervoorstellingen, creatieve workshops, doorlopende animatie, bijzondere vertellingen,...

Agenda - Ontmoet

Jaarmarktfestival - 11de editie

Een festivaltent én buitenpodium met de coverband BUMP. Waarom zou je nog naar Werchter trekken als het gratis Jaarmarktfestival vlakbij is? Lokale helden 3MA, Marco & Chloë, Supernova & Armadillo Jon en souldiva Laura Tesoro, partyband Xqueeze en dj Samsation zorgen voor hét feest van het jaar!
de zandloper
21 aug
17.30 uur

Ezelsoor - Moelie - Gratis boekenkaftdag

Je moet tijdens de zomervakantie geen kaftpapier kopen voor het nieuwe schooljaar, want op woensdag 6 september organiseert GC de Moelie van 12 tot 16 uur voor de vierde keer Ezelsoor, een gratis boekenkaftdag waar je samen met je kinderen boeken kan komen kaften.
de moelie
06 sep
12.00 uur

Ezelsoor 2017 - Gratis boekenkaftdag

Koop geen kaftpapier en zak met je schriften en boeken af naar de Boesdaalhoeve. Kies bij aankomst 5 vellen kaftpapier (gratis), vrijwilligers zetten je op weg en helpen je mee kaften.
vliegicoon
de boesdaalhoeve
06 sep
13.00 uur

Ezelsoor - Boekenkaftfeestje met gratis kaftpapier, workshops en animatie

Boeken kaften is helemaal niet saai! Kom met je schoolboeken naar de Zandloper of de Muze. Je krijgt er gratis kaftpapier. Elk kind krijgt vijf vellen, goed voor ongeveer twaalf boeken en schriften. Wil je een uniek gekaft boek? Ga dan naar onze illustratoren die een schitterende tekening maken op j
vliegicoon
de zandloper
06 sep
14.00 uur

Ezelsoor - Gratis boekenkaftdag

Je moet tijdens de zomervakantie geen kaftpapier kopen voor het nieuwe schooljaar, want op woensdag 6 september organiseert GC de Muse van 15.30 tot 19 uur voor de eerste keer Ezelsoor, een gratis boekenkaftdag waar je samen met je kinderen boeken kan komen kaften.
vliegicoon
de muse
08 sep
15.30 uur

Dansen in stijl - Vorming

Je leert de basispassen en basisfiguren van de Engelse wals, de quickstep, de tango en de slowfox, een langzame foxtrot.
de bosuil
19 sep
20.00 uur